Find din soulmate

hivdate.orgDating for HIV-positive!

Sign up for free to meet members!

Fødselsdato:
Helbred:

Mente du user@domain.com ×

Jeg er over 18. Jeg har læst om Vilkår og betingelser, Fortrolighedspolitik, Cookie-politik. Jeg forstår og accepterer dem. Jeg også accepterer at modtage nyhedsbreve, kontoopdateringer, meddelelser og kommunikation fra andre profiler, sendt af hivdate.org.

Velkommen til HivDate.org

HivDate members

Nadine9972
USA, West Mifflin
cutieche
USA, Brea
radicalpoz
Tyskland, Erfurt
poor_guy
Italien, Milano
carpediem
Frankrig, Antibes
Georgiev
UK, Enfield
o0N0oJONG
Thailand, Bangkok
iony1982
Irland, Dublin
Sakky 35
Norge, Oslo
fister13f
USA, Yulee
veronica92
Italien, Rome
panc88
panc88 33
UK, Mitcham
Nadi
Nadi 39
UK, London
tjabo
tjabo 47
Tyskland, Bremen

I 80’erne blev HIV / AIDS regnet som en dødelig, højt frygtet sygdom, omgærdet af fordomme og myter. I dag har synet på sygdommen heldigvis ændret sig i takt med ny forskning og udvikling inden for den medicinske behandling. HIV er naturligvis stadig en alvorlig sygdom, som påvirker dit liv i større eller mindre grad. Men den betragtes ikke længere som dødelig, hvis du sørger for at tage den påkrævede medicin og holde øje med dit helbred. På den måde kan de fleste HIV-positive opretholde en livskvalitet, der stort set ligner den, de ville have haft som raske.

HIV er en seksuelt overført sygdom. Selv ved brug af beskyttelse som f.eks. kondom er der stadig en lille risiko for at blive smittet ved seksuel kontakt. Men når to HIV-smittede personer har sex med hinanden, er fordelen at de ikke kan blive smittet igen med en sygdom, de allerede har. På HivDate.org har vi oprettet det ideelle mødested for personer, der er smittede med HIV / AIDS og andre kønssygdomme/STD. Ved at date andre med HIV er du samtidig sikker på at have noget tilfælles med din partner, som - omend det ikke kun er noget positivt – er en vigtig del af jeres liv og hverdag. I vil således have en gensidig forståelse og respekt for hinanden, uden de fordømmende holdninger, man kan møde hos andre.