Find din soulmate

hivdate.orgDating for HIV-positive!

Sign up for free to meet members!

Fødselsdato:
Helbred:

Mente du user@domain.com ×

Jeg er over 18. Jeg har læst om Vilkår og betingelser, Fortrolighedspolitik, Cookie-politik. Jeg forstår og accepterer dem. Jeg også accepterer at modtage nyhedsbreve, kontoopdateringer, meddelelser og kommunikation fra andre profiler, sendt af hivdate.org.

Velkommen til HivDate.org

HivDate members

Sakky 35
Norge, Oslo
semra
semra 37
Bulgarien, Dobrich
iony1982
Irland, Dublin
domaco
domaco 54
Tyskland, Augsburg
ntombi7
ntombi7 47
Canada, Etobicoke
Kila84
Kila84 37
USA, Merrillville
littleoleads
UK, Milton Keynes
wirralsteve30
UK, Birkenhead
cutieche
USA, Brea
nancyvelma
Kenya, Nairobi
carpediem
Frankrig, Antibes
FrankDallas
USA, Dallas
coilncarey73
USA, Los Angeles
hermeshsb
UK, London

I 80’erne blev HIV / AIDS regnet som en dødelig, højt frygtet sygdom, omgærdet af fordomme og myter. I dag har synet på sygdommen heldigvis ændret sig i takt med ny forskning og udvikling inden for den medicinske behandling. HIV er naturligvis stadig en alvorlig sygdom, som påvirker dit liv i større eller mindre grad. Men den betragtes ikke længere som dødelig, hvis du sørger for at tage den påkrævede medicin og holde øje med dit helbred. På den måde kan de fleste HIV-positive opretholde en livskvalitet, der stort set ligner den, de ville have haft som raske.

HIV er en seksuelt overført sygdom. Selv ved brug af beskyttelse som f.eks. kondom er der stadig en lille risiko for at blive smittet ved seksuel kontakt. Men når to HIV-smittede personer har sex med hinanden, er fordelen at de ikke kan blive smittet igen med en sygdom, de allerede har. På HivDate.org har vi oprettet det ideelle mødested for personer, der er smittede med HIV / AIDS og andre kønssygdomme/STD. Ved at date andre med HIV er du samtidig sikker på at have noget tilfælles med din partner, som - omend det ikke kun er noget positivt – er en vigtig del af jeres liv og hverdag. I vil således have en gensidig forståelse og respekt for hinanden, uden de fordømmende holdninger, man kan møde hos andre.